Politică de confidențialitate

Dragi oaspeti,

Sfantu Petru Hotel, face tot posibilul să ofere produse, servicii și experiențe extraordinare tuturor clientilor nostri . Ne bucurăm că sunteți oaspetele nostru și prețuim loialitatea dvs. Suntem conștienți de faptul că, în zilele noastre, confidențialitatea reprezintă un aspect important si tocmai din acest motiv, am dezvoltat această Politica. Explicam in acest fel practicile noastre cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. prin intermediul acestui site, prin comunicări scrise sau verbale cu noi, atunci când beneficiati de produsele si serviciile Resortului.

Noi S.C. Karma-Con SRL- punct de lucru Resort Sfantu Petru cu sediul in Sugag, str. Poarta Raiului nr 17, jud. Alba, suntem preocupati de a va garanta protectia datelor dumneavostra cu caracter personal, in conformitate cu normele si principiile Regulamentului (UE) nr 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Datele cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană fizica identificabilă este o persoană care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Această Politică se referă la datele personale ale clienților noștri, ale partenerilor de afaceri, ale altor persoane care intră în contact cu noi sau care vizitează locațiile noastre, angajați sau persoane aflate în proces de angajare, colaboratori etc. și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin: e-mail, direct la recepție, formulare diverse, CV-uri, înregistrări video, web-site, social media. În scopul desfășurării activității, S.C. Karma-Con SRL- punct de lucru Resort Sfantu Petru poate colecta, prelucra și stoca anumite date cu caracter personal, necesare din punct de vedere legal, pentru încheierea unui contract sau din interes legitim. Aceste date pot fi, dar nu se limitează la: nume, prenume, cetățenie, adresă, telefon, adresa de e-mail, imagini video, fotografii, etc.

Politica de protectie a datelor cu caracter personal descrie:

  • Scopurile pentru care colectăm și modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal;
  • Temeiul procesării pentru scopurile de mai sus;
  • Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm;
  • Drepturile dumneavoastră și modul în care puteți să le exercitați;

De asemenea, dorim să vă facem cunoscute măsurile pe care le luăm pentru a garanta protectia datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și modul în care ne puteți contacta în chestiuni legate de protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Identitatea si datele de contact ale S.C. Karma-Con SRL- punct de lucru Resort Sfantu Petru in calitate de operator de date personale

S.C. Karma-Con SRL- punct de lucru Resort Sfantu Petru

Sediul social : Comuna Racovita, nr. 1jud. Sibiu, România, cod postal 557195

Numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului : J/32/1602/1994

Cod unic de inregistrare : C.U.I. RO6467464

Capital social subscris: 185900 RON

E: office@sfpetru-hotel.com | W: www.resortsfantupetru.ro

Datele personale pe care le colectăm:

  • Prenumele, numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa dumneavoastră;
  • Informații despre sejurul clientului, inclusiv data sosirii și a plecării, cereri speciale (alergeni, regimuri alimentare specifice, copii), observații despre preferințele serviciilor dumneavoastră (inclusiv preferința pentru tipul de cameră, facilități sau orice alte servicii utilizate);
  • Informațiile pe care le furnizați cu privire la preferințele dumneavoastră în cursul sejurului.

Când vizitați website-urile noastre, chiar dacă nu efectuați o rezervare sau nu comandati un produs/serviciu, este posibil să colectăm anumite date personale, cum ar fi adresa IP, browser-ul pe care îl utilizați și informații despre sistemul de operare, versiunea aplicației, setările de limbă și paginile care v-au fost arătate. Dacă utilizați un dispozitiv mobil, este posibil să colectăm, de asemenea, date care identifică dispozitivul mobil, setările și caracteristicile specifice dispozitivului și detaliile privind latitudinea și longitudinea. Când efectuați o rezervare, sistemul nostru înregistrează prin ce mijloace și de pe care website-uri ați făcut rezervarea. Dacă aceste date vă pot identifica ca persoană fizică, aceste date sunt considerate date personale care fac obiectul prezentei Politici de protectie a datelor cu caracter personal. Puteți alege oricând ce date personale (dacă există) doriți să furnizați.